Creăm context și conținut pentru tine, pasionatul de tehnologie.

Cum în zilele noastre nu mai este suficient ca un om tehnic să dețină doar hard skill-uri, 4MAYO își propune să echilibreze cunoștințele prin completarea acestora, organizând evenimente cu continuitate și furnizând conținut online.

Cine suntem?

3 tineri cu misiunea de a susține comunitatea IT din România. Activăm în poziții de Development și Product în industrie. Am fost implicați activ timp de 3 ani în organizația SiSC, loc unde am descoperit pasiunea pentru evenimentele IT&C, având oportunitatea să coordonăm sau să organizăm astfel de evenimente.

Andrei Bumbu

Eu sunt Andrei, un programator web atipic. Spun atipic deoarece, pe lângă interesul pentru tehnologie, pasiunile mele sunt strâns legate de business, în special de vânzări și comunicare. Sunt un adept înfocat al evenimentelor, dar și un consumator de informații online, elemente pe care le consider esențiale pentru dezvoltarea oricărei persoane. Astfel, prin 4MAYO vreau să pun la bătaie resursele de care dispun pentru a ajuta la creșterea comunității de oameni tehnici din România .

Andrei Bumbu
Vlad Ștefănescu

Salutare!
Eu sunt Vlad, fericit absolvent al Facultății de Cibernetică. Fac acest lucru deoarece în multe din cautările mele nu am găsit informația potrivită pentru mine și cred că prin această inițiativă putem crea o comunitate care dorește să iși răspundă simplu și rapid la toate întebările pe care le are pentru un început de carieră și nu numai.

Vlad Ștefănescu
Andrei Telehoi

Mă numesc Andrei și sunt absolvent al Facultății de Cibernetică. Deși informatica era principalul meu interes încă din liceu, în cadrul organizației studențești din care am făcut parte mi-am descoperit pasiunea pentru organizarea evenimentelor și am avut ocazia să învăț cum se îmbină tehnologia cu mediul de business. Astfel, prin 4MAYO îmi doresc să ajut comunitatea IT din România să își extindă cât mai mult orizontul și să își maximizeze aria de abilități atât tehnice, cât și non-tehnice.

Andrei Telehoi

Background

0
Proiecte coordonate
0
Membri în echipā
0
Participanți unici la proiecte
0
Traininguri livrate
0
Parteneriate încheiate

Doriți să colaborăm?
Contactați-ne.

Te ținem la curent cu toate noutățile

Abonează-te la serviciul nostru de newsletter pentru ultimele noutăți în tehnologie.