Trivia 4MAYO se află la a doua ediție, desfășurându-se în colaborare cu UNDELUCRAM.RO. Această ediție va consta într-un concurs cu întrebări din Ghidul Studentului oferit de undelucram.ro, articole de pe site-ul lor și întrebări generale din domeniul IT, la care vom aștepta răspunsul corect din partea voastră la question-ul sau quiz-ul din story-urile de pe instagram (@_4mayo_).

În fiecare zi din săptămâna 14-20 decembrie, vom posta o serie de întrebări la story-ul contului de Instagram _4mayo_ și vor fi active până în ziua următoare, timp în care veți avea timp să răspundeți la întrebări. 

Va fi câte un “Daily Question” de dimineață în intervalul 10:00-12:00 și seara în intervalul 18:00-20:00, iar răspunsurile pentru aceste întrebări vor fi contorizate până la postarea următoarei întrebări din această categorie. Înainte să postăm întrebarea nouă, vom posta și răspunsul corect pentru întrebarea precedentă.

Ex: O întrebare postată la ora 10 AM va fi contorizată până se postează întrebarea de la ora 6 PM sau întrebarea postată la ora 6 PM va fi contorizată până a două zi, când se postează întrebarea de la ora 10 AM.

Pe lângă întrebările din programul stabilit, vor fi și “Boost questions”, întrebări fulger la care puteți răspunde pentru a vă adăuga puncte în clasamentul final, iar acestea vor avea un punctaj comunicat înainte de se posta.

În final, mai există o ultimă metodă de a obține puncte denumite “Challenge”, ce vor dura 24h. Singurul “Challenge” permanent pe tot parcursul concursului este acela de a da share la story pe Instagram la postarea ce prezintă concursul de Trivia. Se vor primi 2 puncte pentru acesta.

Clasamentul va fi actualizat pe site-ul 4MAYO (www.4mayo.ro/trivia), unde veți putea găsi tag-ul de instagram de pe care ați răspuns, punctajul și locul pe care vă aflați în acel moment. Doar persoanele ce depășesc numărul de 10 puncte sunt afișate în clasament.

Condiții înscriere:

  1. Creare cont pe platforma undelucrăm.ro
  2. Follow la pagina de instagram 4MAYO (@_4mayo) și UNDELUCRAM (@undelucram.ro)

Punctaj:

  1. Pentru “Daily questions”:
  • Primele 10 persoane care răspund corect vor primi 5 puncte.
  • Următoarele 10 persoane care răspund corect vor primi 3 puncte. 
  • Restul persoanelor care răspund corect la întrebare vor avea 1 punct.
  1. Punctele și condițiile pentru “Boost questions” vor fi comunicate în story-ul respectiv. 
  2. “Challenge”-urile vor avea 2 puncte.

Ordinea va fi luată în funcție de inbox-ul de la Instagram.

Durata: 

  • Concursul va dura o săptămână.
  • Dată de începere este 14 Decembrie, iar cea de finalizare este 20 Decembrie, ora 23:59.

Premii*:

Locul 1: Voucher 300 lei la eMAG

Locul 2: Voucher 200 lei la eMAG

Locul 3: Voucher 100 lei la eMAG

*Premiile vor fi oferite de partenerii noștri, undelucram.ro

Departajare:

În cazul în care vor exista persoane care vor fi la egalitate de puncte pe unul dintre locuri, vom organiza o probă de departajare live la story-urile de la close friends, care va consta într-o serie de 5 întrebări, asemenea celor de pe parcursul trivia. Persoana care va răspunde prima corect la cele mai multe întrebări, va câștiga.