Regulament HeroTech Week Pro

1.Organizator

S.C. 4 MAYO COMMUNITY S.R.L., organizatorul proiectului HeroTech Pro, denumit în continuare Oraganizator, este o platformă de learning pentru persoanele pasionate de IT ce oferă cadrul prin care ajutăm la dezvoltarea abilităților tehnice, dar  și  non-tehnice.

Evenimentul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse în prezentul regulament (denumit în cele ce urmează „Regulamentul”). Termenii și condițiile prezentului Regulament, așa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții evenimentului.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoștința publicului acest fapt în timp util.

2. HeroTech Pro

Prin intermediul webinarelor, HeroTech Pro își propune să contribuie la dezvoltarea abilităților și cunoștințelor persoanelor angajate în domeniul IT, dar și să reprezinte un cadru de networking, în care participanții să discute și să facă schimb de informații.

Evenimentul cuprinde 3 Webinare ce se vor desfășura în perioada 28 iunie  – 2 iulie 2021.

3. Durata și aria de desfășurare

Webinarele vor avea loc în zilele de luni, 28 iunie, marți, 29 iunie și miercuri, 30 iune.

Acestea vor fi organizate online și se vor desfășura pe o platformă de video call, precum Zoom sau Discord, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament, fiind accesibil oricărei persoane fizice, înrolată într-un program de studii sau nu, care acceptă termenii și condițiile prezentului Regulament.

4. Dreptul de participare

Poate participa orice persoană fizică, înrolată într-un program de studii sau nu, fără restricții geografice. 

Prin participarea la webinare, participanții precum și orice persoană care va fi prezentă pe perioada desfășurării evenimentului, își dau acordul pentru ca sesiunea de webinar să poată fi înregistrată video și/sau audio și/sau foto și pentru a se face publice fotografiile și/sau înregistrările video şi/sau audio pe site-ul https://4mayo.ro/, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/4mayo, pe Instagram www.instagram.com/_4mayo_/, pe canalul de YouTube https://www.youtube.com/channel/UCUmdYUDOV8UeFztYZayck7A sau pe pagina de LinkedIn https://www.linkedin.com/company/4mayo/

Prin participarea la proiect, participanții precum și orice persoană care va fi prezentă pe perioada desfășurării concursului înțeleg să nu furnizeze public informații care pot aduce daune imaginii Organizatorului, sub sancțiunea suportării tuturor consecințelor generate de încălcarea acestei obligații. Prezenta obligație trebuie respectată pe durata perioadei de workshop-uri precum și după finalizarea sa.

Participanții vor lucra pe laptopurile personale în cazul în care acest lucru este solicitat de către traineri în vederea susținerii workshop-ului.

5. Înscrierea și selectarea participanților

Pentru a putea participa la webinare, participantul trebuie să se înscrie completând formularul de înregistrare aflat pe site-ul https://www.4mayo.ro și să își încarce CV-ul în cadrul formularului – acesta ajungând în bazele de date ale partenerilor.

Nu se percep taxe de înscriere.

Înscrierea participanților se va face în perioada  21 iunie – 27 iunie 2021. După această dată nu se vor mai accepta alte înscrieri. Participanții au obligația să furnizeze informații reale și complete în formularul de înscriere în concurs.

Prin înscriere participantul declară expres că a citit, a înțeles și este de acord cu termenii și condițiile prezentului Regulament.

Organizatorul își rezervă dreptul de a alege participanții în limita locurilor disponibile, conform ordinii completării formularului de înscriere. Înaintea începerii evenimentului, participanții înscriși vor fi contactați în ordinea înscrierii pentru confirmarea locului. În cazul neconfirmării, selecția va continua pentru următoarele persoane înscrise. 

Nu se pot face contestații în privința selecției.

7. Confidențialitatea datelor

Organizatorul respectă și protejează confidențialitatea datelor personale din formularele de înscriere. Orice informație personală este prelucrată și folosită conform politicii de confidențialitate a datelor personale și nu va fi folosită în niciun mod care contravine acestei politici.

Organizatorul are obligația de a nu folosi materialele trimise de participanți în alte scopuri ce nu țin de eveniment. Totodată, organizatorul își rezervă dreptul de a oferi partenerilor CV-urile participanților.

8. Dreptul de autor

Prezentările lucrărilor sau orice alte materiale realizate în vederea concursului nu vor rămâne în proprietatea organizatorului.

Organizatorul nu își asumă nicio răspundere în cazul în care lucrările realizate în urma concursului folosesc elemente de conținut (texte, imagini, coduri sursă etc.) care încalcă drepturile de autor. Întreaga răspundere aparține celui care a realizat lucrarea.

9. Litigii

Eventualele litigii apărute între organizator și concurenți se vor rezolva pe cale amiabilă.

În cazul în care un participant are de semnalat un incident în legătură cu desfășurarea evenimentului, se va adresa organizatorului cu o sesizare scrisă în acest sens trimisă pe adresa office@4mayo.ro, în termen de maximum 15 de zile de la data incidentului, organizatorul fiind obligat să ofere un răspuns în maximum 30 de zile.