Regulament Growth Meetup

1.Organizator

S.C. 4 MAYO COMMUNITY S.R.L., organizatorul evenimentului Growth Meetup, denumit în continuare Organizator, este o platformă de learning pentru persoanele pasionate de IT ce oferă cadrul prin care ajutăm la dezvoltarea abilităților tehnice, dar  și  non-tehnice.

Evenimentul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse în prezentul regulament (denumit în cele ce urmează „Regulamentul”). Termenii și condițiile prezentului Regulament, așa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții evenimentului.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoștința publicului acest fapt în timp util.

2. Growth Meetup

Prin intermediul prezentărilor, meetup-ul își propune să contribuie dezvoltarea persoanelor care vor să-și înceapă cariera în IT pe partea de dezvoltarea software. 

Evenimentul se dezvoltă în jurul sferei IT și cuprinde 2 workshop-uri și un panel de discuții.

Se va desfășura pe 20 Septembrie 2022. 

3. Durata și aria de desfășurare

Prezentările vor avea pe loc pe 20 Septembrie 2022 după cum urmează: 

16:30 – “Greetings and check-in”

16:45 – “Career growth Framework – Aleodor Tabarcea”

18:00 – “Coffee and networking”

18:20 – “Web Panel – Aleodor Tabarcea (Engineering) & Andrei Ganci (Product) & Carmen Ruse (Design)”

19:00 – “Pitching tips & tricks + Demo – Aleodor Tabarcea”

19:30 – T”ry your pitch”

20:00 – “Pizza & Networking”

Acestea vor fi organizate fizic și se vor desfășura în locația V7 Start-up Studio, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament, fiind accesibil oricărei persoane fizice, înrolată într-un program de studii sau nu, care acceptă termenii și condițiile prezentului Regulament.

4. Dreptul de participare

Poate participa orice persoană fizică, înrolată într-un program de studii sau nu, fără restricții geografice. 

Prin participarea la prezentări, participanții precum și orice persoană care va fi prezentă pe perioada desfășurării evenimentului, își dau acordul pentru ca sesiunea de webinar să poată fi înregistrată video și/sau audio și/sau foto și pentru a se face publice fotografiile și/sau înregistrările video şi/sau audio pe site-ul https://4mayo.ro/, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/4mayo, pe Instagram www.instagram.com/_4mayo_/, pe canalul de YouTube https://www.youtube.com/channel/UCUmdYUDOV8UeFztYZayck7A sau pe pagina de LinkedIn https://www.linkedin.com/company/4mayo/

Prin participarea la proiect, participanții precum și orice persoană care va fi prezentă pe perioada desfășurării concursului înțeleg să nu furnizeze public informații care pot aduce daune imaginii Organizatorului, sub sancțiunea suportării tuturor consecințelor generate de încălcarea acestei obligații. Prezenta obligație trebuie respectată pe durata perioadei de prezentare precum și după finalizarea sa.

5. Înscrierea și selectarea participanților

Pentru a putea participa la meetup, participantul trebuie să se înscrie completând formularul de înregistrare aflat pe site-ul https://www.4mayo.ro.’;okmm

Nu se percep taxe de înscriere.

Înscrierea participanților se va face în perioada  7 Septembriem – 19 Septembrie. După această dată nu se vor mai accepta alte înscrieri. Participanții au obligația să furnizeze informații reale și complete în formularul de înscriere în concurs.

Prin înscriere participantul declară expres că a citit, a înțeles și este de acord cu termenii și condițiile prezentului Regulament.

Organizatorul își rezervă dreptul de a alege participanții în limita locurilor disponibile, conform ordinii completării formularului de înscriere. Înaintea începerii evenimentului, participanții înscriși vor fi contactați în ordinea înscrierii pentru confirmarea locului. În cazul neconfirmării, selecția va continua pentru următoarele persoane înscrise. 

 Pentru a participa la meetup-ul organizat de 4MAYO va trebui sa va inscrieti completand formularul de inscriere de pe site si va trebui sa aveti in vedere urmatoarele informatii: 

  • Dovada privind faptul ca vaccinul a fost efectuat cu ambele doze si au trecut mai mult de 10 zile de la a doua doza. Pentru a facilita accesul, va rugam sa aveti la voi Certificatul European de Vaccinare si actul dumneavoastra de identitate. 

Nu se pot face contestații în privința selecției.

7. Confidențialitatea datelor

Organizatorul respectă și protejează confidențialitatea datelor personale din formularele de înscriere. Orice informație personală este prelucrată și folosită conform politicii de confidențialitate a datelor personale și nu va fi folosită în niciun mod care contravine acestei politici.

Organizatorul are obligația de a nu folosi materialele trimise de participanți în alte scopuri ce nu țin de eveniment. Totodată, organizatorul își rezervă dreptul de a oferi partenerilor CV-urile participanților.

8. Dreptul de autor

Prezentările lucrărilor sau orice alte materiale realizate în vederea organizării nu vor rămâne în proprietatea organizatorului.

Organizatorul nu își asumă nicio răspundere în cazul în care lucrările realizate în urma concursului folosesc elemente de conținut (texte, imagini, coduri sursă etc.) care încalcă drepturile de autor. Întreaga răspundere aparține celui care a realizat lucrarea.

9. Litigii

Eventualele litigii apărute între organizator și concurenți se vor rezolva pe cale amiabilă.

În cazul în care un participant are de semnalat un incident în legătură cu desfășurarea evenimentului, se va adresa organizatorului cu o sesizare scrisă în acest sens trimisă pe adresa office@4mayo.ro, în termen de maximum 15 de zile de la data incidentului, organizatorul fiind obligat să ofere un răspuns în maximum 30 de zile.