HeroTech Pro

28-30 Iunie

2 sesiuni despre tot ce înseamnă User Experience (UX)

Cât poți pierde dacă nu creezi o experiență extraordinară?

Cristian Tituleasa - 4MAYO

Why should devs care about UX?

Luni, 28 Iunie - ora 18:30

Cristian Tituleasa - Head of UX @ Metro.digital

În cadrul acestei prezentări, vei avea ocazia sa te familiarizezi cu ceea ce înseamnă UX și de ce ar trebui sa luam în calcul aceasta componenta în dezvoltarea de produse software. Te așteptăm cu cât mai multe întrebări pe aceasta zona.

Analizând relațiile complexe dintre dezvoltatori și UX designeri și cum aceștia își aduc aportul pe parcursul proiectelor, venim cu o prezentare prin care vom vedea mai în detaliu despre cum am putea să îmbunătățim această comunicare, dar și cât de mult contează pe parcursul unui proiect să pui accentul pe aspectele importante.

Tudor Juravlea - 4MAYO

The discovery journey of User Experience (UX)

Miercuri, 30 Iunie - ora 18:30

Tudor Juravlea - Co-Founder Design Thinking Society

Tudor este co-fondator al Design Thinking Society, are o experiență de 15 ani în User Experience Design și Digital Product Management în patru companii de servicii din Telecom, Banking și Energie. Serviciile și produsele la care a lucrat sunt folosite de câteva milioane de oameni.

În sesiunea de miercuri accentul va fi pe aspectul practic, discutând despre concepte precum Design Sprint, Prototyping și trenduri în domeniu. Sumarizand experiență ultimilor ani într-o experiența menită să atingă esența User Experience-ului și impactul pe care îl poate avea.

Cu sprijinul

Luxoft

Community

SiSC 4MAYO
LigaAc 4MAYO
BEST 4MAYO
Codette
LSAC 4MAYO
LSE 4MAYO

Regulamentul evenimentului se află aici, iar regulamentul GDPR aici.