Tech Growth Meet-up

Student, Professional, Entrepreneur

Pe scurt, 2 workshop-uri, un panel, pitch-uri, pizza, cafea și networking.

Logo 4MAYO
Adobe 4MAYO
How to Web 4MAYO Meet-up

20 Septembrie, începând cu 16:30

Locație - Adobe HQ, Anchor Plaza

Agendă

16:30 – Greetings and check-in

16:45 – Career growth Framework – Aleodor Tabarcea

18:00 – Coffee and networking

18:20 – Web Growth Panel – Aleodor Tabarcea (Engineering Manager) & Andrei Ganci (Principal Product Manager) & Carmen Ruse (Senior Design Manager)

19:00 – Talking with impact + Demo – Aleodor Tabarcea

19:30 – Try your pitch

20:00 – Pizza & Networking

Workshop

16:45-18:00 (1h and 15 minutes)

Career growth Framework

Aleodor Tabarcea - Engineer Manager @ Adobe

Aleodor (aka Ale) ne vorbește de cum să îți pregătești drumul spre o carieră și o imagine de success pe piața de IT din România.

Vom vorbi de pilonii principali pe care să construiești și cum să micșorezi gap-ul dintre final de facultate și primul job: unde să îți investești timpul, cum să te marketezi, tips & tricks la interviu și un exercițiu de SEO pe CV.

Panel - Web Growth (3 Perspectives)

18:20-19:00 (40 minutes)

Carmen Ruse - Senior Design Manager @ Adobe

Hey, eu sunt Carmen Ruse, Design Manager în cadrul echipei Creative Cloud al Adobe. În cei aproape 12 ani în Adobe, am avut ocazia să imi pun amprenta pe experiența utilizatorilor atât în produse enterprise cât și celor dedicate consumers, fiecare cu provocări de design foarte diverse.

Ultimii câțiva ani am i-am petrecut lucrând alături de echipa mea la una din cele mai utilizate aplicații de design, Adobe XD, și nu este nimic mai challenging decât să construiești aplicația pe care o folosești zilnic chiar tu. Te aștept pe 20 Septembrie să discutăm împreună despre procesul de design, și cum îl poți aplica pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor în produse digitale.

Andrei Ganci - Principal Product Manager @ Adobe

Sunt Andrei Ganci, product manager în cadrul Creative Cloud la Adobe.

În ultimii 10 ani am construit multiple produse digitale, de la platforma ce permitea publisherilor precum National Geographic, Wired și Fast Company sa creeze și publice reviste în mediu digital la zeci de milioane de utilizatori, pana la aplicații de grafica folosite de milioane de designeri precum Adobe XD.

Desi lumea tehnologiei este în continua schimbare, principiile care stau în spatele tuturor produselor faine cu care interactionati sunt în mare parte neschimbate și imi va face mare plăcere sa împărtășesc câteva dintre ele cu voi.

Aleodor Tabarcea -Engineer Manager @ Adobe

Salutare!

Sunt Aleodor și te aștept pe 20 Septembrie la evenimentul organizat împreună cu 4MAYO și How to Web. Cu peste 10 ani de experiență în domeniul de web development, am construit produse folosite zilnic de zeci de milioane de useri din întreaga lume.

Astăzi, testez limitele posibilului în browser împreună cu o echipă extraordinară că Engineering Manager la Adobe. Având la activ sute de interviuri tehnice și soft skills, zeci de oameni coached în procesul de construire al carierei, vin să vorbim de care sunt cei mai importanți pași în drumul tău spre succes și cum să ai o abordare metodică în a-ți asigura o creștere profesională armonioasă și consistentă.

Workshop + Try your pitch

19:00-20:00 (60 minutes)

Talking with impact

Aleodor Tabarcea (din nou)

În ultima parte, Ale revine cu focus pe unul din cele mai importante skill-uri din viață ta profesională: comunicarea.

O trecere rapidă prin principiile de creare a unei prezentări, de livrare a unui pitch și limbaj non-verbal. De la locul de muncă până în fața unor angel investors, comunicarea eficientă este un AS în mâneca oricui.

Cu sprijinul

Adobe 4MAYO

Community

ASMI
LigaAc 4MAYO
BEST 4MAYO
Codette
LSAC 4MAYO
LSE 4MAYO

Regulamentul se află aici, iar GDPR-ul evenimentului se află aici