Curs analiză de business

Analiza de business este unul din job-urile din IT pe care le poți obține dacă te regăsești în următoarele lucruri:

Comunicare eficientă

Pasionat de tehnologie

Viziunea de ansamblu

People skills dezvoltate

Despre curs

Acest curs este unul atipic și își propune și îți ofere prin cele 12 workshop-uri un proiect practic.
Un proiect pe care îl vei adăuga la portofoliul tău ca experiență în meseria de business analyst. 

20% teorie, 80% practică.

Identificăm care sunt practicile, instrumentele și punctele cheie pe care trebuie să le știi pentru a te descurca la un prim job fără emoții.

Fiecare curs va începe cu un warm-up aplicat pe ceea ce urmează să învățăm în workshop-ul respectiv și se va termina cu a pune în practică tot ce am învățat.

Paula Avasiloaie

Paula Avasiloaie

Despre mine

Deși am terminat Electronică la Politehnică acum 2 ani de zile, mi-am dat seama că îmi doresc o meserie unde să păstrez legătura cu oamenii, să organizez lucruri și să fac strategii – o dinamică permanentă.

Am devenit independentă imediat în ceea ce privește analiza de business, iar astăzi sunt Consultant Business Analyst în cadrul companiei Deloitte Digital. 

Am găsit cele mai eficiente instrumente și practici pentru a aduce valoare și a crește nivelul echipei din care am făcut parte. 

Îți promit că fiecare workshop va fi revelator și că lucrurile pe care le vei învăța le vei putea pune în practică nu doar în analiza de business.

De ce să înveți de la noi?

Lucrurile în IT se schimbă repede. Modul în care poți învăța să faci analiză de business astăzi este total diferit față de cum au învățat să o facă cei de acum 10 ani. 

Am găsit cea mai potrivită metodă de a învăța repede și eficient.

La final de curs, te vom ajuta prin recomandări către companiile partenere pentru a te ajuta să obții un job ca junior BA.

Preț studenți

700 RON

Preț întreg

1000 RON

15 locuri disponibile

Înscrie-te până pe 14 Mai!

Vrei să afli mai multe?

Roadmap

Sesiunea 0 – De ce IT?

Sesiunea 1 – Concepte si definiții

Sesiunea 2 – Software development life cycle + AGILE

Sesiunea 3 – Elicitarea cerintelor

Sesiunea 4 – Analizarea cerintelor

Sesiunea 5 – Modelarea cerintelor

Sesiunea 6 – Validarea cerintelor

Sesiunea 7 – Planificarea cerintelor

Sesiunea 8 – Noțiuni de bază despre baze de date

Sesiunea 9 – Noțiuni de bază despre baze de date

Sesiunea 10 – O zi din viata unui BA

Sesiunea 11 – Pregatirea interviului

Testimoniale

Bianca Iacob

Bianca Iacob - Studentă

Discutia cu Paula m-a ajutat super mult, avand deja incredere dupa prima sa replica: "Exista viata, fara PROGRAMARE, si dupa Politehnica". Aici mi-a captat atentia :)). Stiam ca lucreaza intr-un domeniu care nu implica atat de mult partea tehnica, pe cat cea de comunicare, de interactiune cu clientii, dar si cu echipa de la munca.
Acest job, de BA, m-a atras foarte tare, fiind o persoana deschisa catre comunicare si care isi doreste sa faca asta in jobul ei.
Felul in care mi-a explicat ce are de facut un BA, cu ce se ocupa, m-a ajutat sa imi dau seama ca mi-ar placea acest domeniu. Am avut discutii cu Paula care m-au facut sa inteleg foarte multe notiuni din aceasta arie si sa incep sa indragesc fiecare parte, chiar daca nu am reusit sa practic aceasta activitate.
As recomanda cu incredere, oricui isi doreste sa afle mai multe despre acest domeniu, cursul Paulei. O sa descopere foarte multe noutati, si datorita simtului ei didactic, vor reusi sa le inteleaga si sa le indrageasca.

Andrei Rapciuga

Andrei Rapciuga - Business Analyst

Analiza de business aplicata in domeniul IT reprezinta, fara niciun dubiu, o componenta importanta din cadrul unui proiect software de succes. In urma a mule discutii purtate pe acest subiect cu Paula, precum si a sfaturilor primite, am ajuns sa aleg aceasta pozitie in cadrul unei companii, pozitie care necesita cateva puncte cheie: comunicare eficienta, analiza eficienta a cerintelor, dar si o viziune ampla asupra unei idei de succes.
Descoperi mai usor analiza de business cu cateva tips&tricks. Descopera si tu 😀

ana maria dumitrescu

Ana Maria Dumitrescu - Business Analyst

Pentru mine a fost destul de clar ca Paula stie despre ce vorbeste din simplul fapt ca dintr-o conversatie de 20 de minute am inteles ce face un analist si care sunt perspectivele de viitor.
Datorita ei am avut curajul de a face tranzitia de la development la analiza de business, dintr-o singura discutie.