Curs RPA Developer

Știai că angajații petrec 10-25% din timpul lor pe activități repetitive pe calculatoare? Sau că departamentele de IT petrec 30% din timpul lor pe task-uri de baza, care ar putea fi automatizate? Peste 50% din companiile mari globale au început să adopte Robot Process Automation în procesele lor.

 

Care sunt calitățile principale de care are nevoie un RPA Developer?

Adaptabilitate

Comunicare eficientă

Gândire schematică

Curiozitate

Despre ce este vorba?

Cursul de RPA va reprezenta o introducere axată pe practică în domeniul Robotic Process Automation. Învățăm în acest curs cum să identificăm procese potrivite pentru a fi automatizate și bazele platformei UiPath pentru automatizarea acestora. Fiecare sesiune va conține atât informații teoretice cât și foarte multă practică.

Vom trece împreună prin aspecte legate de automatizarea aplicațiilor desktop și web, identificarea elementelor pe ecran, tabelelor de date, documentelor, manipularea datelor. De asemenea, învățăm cum să tratăm erorile și să folosim cele mai bune practici de dezvoltare și organizare a unui proiect.

RPA-ul se poate aplica aproape oricărui departament din companii, există zeci de mii de procese ce se pot automatiza, iar platforma folosită în curs este intuitivă și ușor de folosit. RPA-ul este un domeniu accesibil oamenilor cu background tehnic, cât și celor ce își formează acum profesia și este un domeniu în plină expansiune.

Teodora Baciu Curs RPA 4MAYO
Teodora Baciu

Despre mine

Numele meu este Teodora Baciu și lucrez de 4 ani în domeniul RPA-ului. Am absolvit facultatea de Informatică Economică în cadrul ASE București și am urmat un Masterat în E-Business în cadrul aceleași facultăți. Înainte de RPA, am lucrat ca și Java Developer, însă RPA-ul este domeniul care m-a făcut să schimb calea inițială a profesiei mele. Ca și RPA Developer poți îmbina skill-urile tehnice cu cele soft și asta este ceva ce m-a atras foarte mult și m-a ajutat să mă dezvolt în ambele direcții și asta mă ține motivată.

Ninett Panfir Curs RPA 4MAYO
Ninett Panfir

Despre mine

Mă numesc Ninett Panfir și am început munca în domeniul IT acum mai bine de 15 ani  și am bifat diferite  job-uri că Scriptwriter, Application Developer, .Net Developer și de mai bine de 5 ani RPA Developer. Am început cu liceul de Informatică, am continuat cu facultatea de Inginerie Electrică și Știință Calculatoarelor – secția Telecomunicații și în 2014 am finalizat studiile prin obținerea titlului de doctor Inginer în Robotică și Realitate Virtuală (Universitatea Transilvania Brașov), unde am avut posibilitatea de a programa și învață roboți fizici, dar în cele din urmă am constatat că dezvoltarea roboților virtuali este mult mai interesantă. Experiența mea ca asistent universitar și cea de trainer exprimă de la sine faptul că sunt o persoană comunicativă, căreia ii place să explice, să învețe și să împărtășească experiențele avute, acesta fiind și motivul pentru care îmi doresc să susțin acest curs de RPA.

Andrei Cristea Curs RPA 4MAYO
Andrei Cristea

Despre mine

Sunt Andrei Cristea și lucrez în IT din 2014. Am experimentat poziții de QA, Full-Stack Java developer, Web Developer și în prezent sunt RPA & .NET developer la UiPath. Mereu mi-a plăcut să descopăr noi provocări în acest domeniu.
De la început mi-a făcut plăcere să țin training-uri și să pot prezența participanților latura interesantă și frumoasă a programării.

Cum s-au desfasurat ultimele cursuri 4MAYO?

  • 93% interacțiune a participanților (prezență, teme, examen)
  • 100% dintre cursanți ar recomanda cursul
  • 83.3% au oferit nota maxima pentru întreaga experiență
  • Peste 50% dintre participanții interesați s-au angajat după maxim 3 luni de la finalizarea cursurilor.

Cei care s-au angajat au recuperat investiția de la curs în ~prima săptămână.

Cum se va desfășura?

6 Săptămâni

Consultanță carieră

Exerciții practice

Invitați speciali

Momentan cursul este în desfășurare. Te poți pre-înscrie pentru următoarea grupă.

De ce să înveți cu noi?

Cumulat avem 13 ani de experiență în RPA și peste 25 de ani de experiență în IT ca și dezvoltatori.

Am automatizat zeci de procese diferite și deoarece procesele ce trebuie automatizate, cât și aplicațiile folosite sunt mereu diferite, noi am cumulat o experiență imensă pe care dorim să o împărtășim cu tine.

Cum spuneam, cursanții care s-au angajat au recuperat investiția de la curs în ~prima săptămână.

Acum ai posibilitatea să plătești ratele în 3 luni.

Fără niciun cost adițional

Preț studenți

2̶6̶0̶0̶ ̶R̶O̶N̶ 2340 RON

Rate studenți

2̶6̶0̶0̶ ̶R̶O̶N̶ 780 RON/lună

Preț întreg

3̶2̶0̶0̶ ̶R̶O̶N̶ 2880 RON

Rate

3̶2̶0̶0̶ ̶R̶O̶N̶ 960 RON/lună

*prețuri valabile pentru persoane fizice

Vrei să afli mai multe?

Ce spun absolvenții de la cursurile 4MAYO

Agendă

Session 1 – Intro to the UiPath Ecosystem

Session 2 – Key concepts: Variables. Arguments, Control Flow

Session 3 – UI Automation: Classic & Modern approaches

Session 4 – How to automate Excel and work with Tables

Session 5 – Data Manipulation

Session 6 – How to identify UI elements: Classic & Modern

Session 7 – Advanced UI Automation

Session 8 – Email and PDF automation

Session 9 – Organizing your project: Best Practices

Session 10 – Debugging & Exception Handling

Session 11 – Final Practice Prep

Session 12 – Exam and Wrap-up