Curs Business Analyst

Despre ce este vorba?

Cursul de business analyst pe care îl propun este unul de nivel începător, prin care vom parcurge  împreună cei mai importanți pași în vederea înțelegerii conceptelor cheie și a rolului business analyst-ului în cadrul unei companii. Totodată, vom discuta despre activitățile diversificate pe care acesta le întreprinde pe parcursul etapelor unui proiect, despre tehnicile cele mai uzitate și tool-urile dedicate.

Cursul va avea o componentă practică pregnantă (75%), fie că se va materializa prin activități practice individuale, fie prin cele de echipă; fără a omite partea teoretică (25%). Cursul va oferi experiența completă a primului proiect în rolul de business analyst, ultima sesiune fiind chiar cea în care vom asista la prezentarea proiectelor de echipă și la pregătirea  interviului.

Gândire critică

Atenție pentru detalii

Bun negociator

Abilități de leader

Ce înveți?

Pașii pentru o analiză de Business

Tool-uri

Metodologii

Mockups

Diagrame în funcție de situație

Exerciții practice și proiect final

Iulia Balaban 4MAYO

Iulia Balaban

Despre trainer

Numele meu este Iulia Balaban, sunt absolventă a Facultății de Geografie din cadrul Universității din București, iar de 8 ani lucrez în domeniul IT și de 7 ani in rolul de Business Analyst, având ocazia să interacționez cu mai multe arii ale analizei de business, cum ar fi cea de e-commerce în cadrul eMAG sau marketing în cadrul Invibes.

Ce reprezintă un Business Analyst? Este un rol în cadrul unui proiect/companii care asigură comunicarea dintre componenta de business si cea tehnică, identifică probleme și oportunități, analizează, sintetizează, se asigură că soluțiile dezvoltate sunt conforme cu nevoile stakeholder-ilor. 

De ce am ales să devin Business Analyst? Inițial, nu auzisem despre existența unui astfel de rol, dar mi s-a oferit șansa de a profesa și am realizat că era fix ceea ce mi se potrivea.  

Pentru mine, diversitatea activităților pe care rolul le presupune împreună cu rezultatele palpabile și comunicarea permanentă cu oamenii sunt cele mai importante, sunt cele care oferă dinamicitate, interes pentru tot ce este nou, îndeamnă la depășirea limitelor, la eficiențizare și perfecționare în activitatea curentă.

10+ persoane mentorate

8 domenii de business

7+ ani experiență

Cum se va desfășura?

6 Săptămâni

Consultanță carieră

Exerciții practice

Invitați speciali

Înscrie-te la grupa din Iulie.

Preț studenți

4̶1̶0̶ ̶E̶U̶R̶O̶ 370 EURO

Rate studenți

4̶1̶0̶ ̶E̶U̶R̶O̶ 124 EURO

Preț întreg

5̶1̶0̶ ̶E̶U̶R̶O̶ 460 EURO

Rate întreg

5̶1̶0̶ ̶E̶U̶R̶O̶ 154 EURO

*prețuri valabile pentru persoane fizice

Vrei să afli mai multe despre cum va fi experiența la curs?

Ce spun absolvenții de la cursurile 4MAYO

Te ținem la curent cu toate noutățile

Abonează-te la serviciul nostru de newsletter pentru ultimele noutăți în tehnologie.