4MAYO Academy oferă participanților contextul potrivit prin care își pot dezvolta cariera în IT, în toate ramurile domeniului (pentru că domeniul IT nu se rezumă doar la programare), printr-o serie de cursuri cu durată de 6-10 săptămâni. 

 

Cursurile sunt dedicate celor aflați la început de drum, chiar și cu zero experiență în IT, celor care deja lucrează în IT, dar doresc să exploreze și alte arii din această zonă, dar și celor care vor o reconversie profesională, făcând trecerea spre acest domeniu.

 

Scopul principal este acela de a pregăti fiecare cursant pentru un prim job de entry-level în IT sau să avanseze în carieră, oferind o experiență completă prin: livrarea cursurilor într-un mod informal, informații practice și strâns legate de activitatea propiu-zisă la locul de muncă, finalitate bine definită, consultanță în carieră din partea echipei 4MAYO, a trainerilor și a invitaților din zona de HR, grup de alumni, foști absolvenți ai cursurilor noastre, networking ulterior, dar și poziții garantate în urma cursului sau recomandări de poziții deschise la companii.

4MAYO Academy

6 Săptămâni

Consultanță carieră

Exerciții practice

Plata în rate

Cum s-au desfasurat ultimele cursuri?

  • 93% interacțiune a participanților (prezență, teme, examen)
  • Parteneriat cu Suvoda și garantarea a 3 poziții de Junior Software Tester
  • 100% dintre cursanți ar recomanda cursul
  • 83.3% au oferit nota maxima pentru întreaga experiență
  • Peste 50% dintre participanții interesați s-au angajat după maxim 3 luni de la finalizarea cursurilor.

Cei care s-au angajat au recuperat investiția de la curs în ~prima săptămână.

Pre-înscrie-te pentru următoarele grupe!

4 grupe în desfășurare

Acum ai posibilitatea să plătești ratele în 3 luni.

Fără niciun cost adițional

De la 600 RON/lună

Trainerii 4MAYO Academy

Teodora Baciu Curs RPA 4MAYO

Teodora Baciu - Technology Services Manager @

Curs RPA 4MAYO
Ninett Panfir Curs RPA 4MAYO

Ninett Panfir - Senior RPA Developer @

Curs RPA 4MAYO
Andrei Cristea Curs RPA 4MAYO

Andrei Cristea - RPA & .NET Developer @

Curs RPA 4MAYO
Iulia Balaban Curs Business Analyst 4MAYO

Iulia Balaban - Senior Business Analyst @

Curs Business Analyst 4MAYO
Alexandra Pavel Curs Product Owner 4MAYO

Alexandra Pavel - Senior Product Owner

Emil Berbece

Emil Berbece - Senior Software Tester Group Lead @

Suvoda 4MAYO

Eveniment online 4MAYO Academy

Marti, 15 Februarie

19:00-20:00

Vouchere de reducere oferite la eveniment

Unde ne vedem cursurile fizice?

V7 Startup Studio | 4MAYO

Ce spun oamenii care au participat la cursurile 4MAYO

Curs Testare Software 4MAYO

Ana Nistor

Cursul mi-a oferit curajul de a schimba cariera. Background-ul meu nefiind tehnic, am reușit în 6 săptămâni să ajung la o poziție de software tester. Înainte de această schimbare am lucrat în avocatură, un mediu total diferit. Experiența per total, a fost una faină, un proces accelerat de învățare care, în funcție de implicarea cursanților se poate concretiza cu un job.

curs testare software 4mayo

Costin Niculescu

Experiența a fost una foarte interesantă. Nu știam dacă o sa mă pasioneze această direcție, dar pe parcursul cursului mi-am dat seama Că poate fi o direcție de urmat și s-a dovedit a fi o experiență în care am acumulat foarte multe informații concretizate în angajarea la Suvoda pe poziția de Software Tester Junior. Emi a avut o atitudine bună și a reușit să ne ofere feedback și atenție la fiecare curs avut. Recomand acest curs deoarece în 6 săptămâni ai șansa unui proces accelerat de învățare care te poate duce către o carieră în IT.

Curs Testare Software 4MAYO

Raluca Enciu

Am fost intrigata de curs, deoarece voiam sa aflu cu exemple concrete ce presupune acest job. Aveam cateva idei in minte, insa erau neclare si voiam sa ma conving daca e ceea ce cred. Mi s a parut ca era important pentru el daca am inteles notiunile prezentate si punea mult accent pe intrebari, pentru ca voia sa vada fiecare ce avem de spus si cum gandim. A fost dragut ca au fost si invitati la curs si alte persoane ce au tangente cu acest domeniu, pentru a vorbi cu noi si a ne ajuta sa ne formam idei si mai clare despre aceasta industrie.
Pe mine m-a ajutat sa obtin un job de Software Tester, avand interviul la cateva zile de la finalizarea cursului.
Daca va intriga participarea la cursuri, faceti ce simtiti, pentru ca nu stiti cat de departe puteti ajunge.

curs testare software 4mayo

Catalina Nicolae

M-a ajutat foarte mult să mă dezvolt pe plan profesional. Emi (trainer) a fost o persoană foarte deschisă și a avut răbdare să ne răspundă la fiecare întrebare. A reușit să ne deschidă orizonturile asupra carierei de testare software. Părțile practice s-au îmbinat foarte bine cu teoria reușind să le pun în practică în interviurile avute ulterior cursului.
Am reușit să-mi schimb poziția în cadrul companiei în care lucram, iar în următoarea perioadă voi începe noul meu job în testare software.

Parteneri media

SiSC 4MAYO
LSE 4MAYO
Start-up 4MAYO
EESTEC 4MAYO
Restart 4MAYO