Hightech Academy | Parteneriat Raiffeisen

Hightech Academy | Raiffeisen x 4MAYO

Suntem încântați să anunțăm un nou proiect la care am lucrat în ultimul timp și care zilele acestea a început să prindă contur și culoare. Mai exact, un nou parteneriat cu Raiffeisen prin care vom livra cursuri către 15 studenți din an terminal sau master de la facultăți tehnice. 

Vom lucra împreună timp de 4 săptămâni, livrând un total de 100 de ore de curs ce vor fi împărțite în 2 module: Development și DevOps. Informațiile vor fi livrate online și vor fi structurate astfel încât fiecare modul să dureze două săptămâni, cu câte 5 ore pe zi.

Primul modul a început pe data de 8 mai și este predat de doi traineri experimentați, Constantin Peticila și Robert Moldoveanu. Prima zi a constat într-un curs comun introductiv, iar restul modului a fost gândit să fie împărțit în 3 zile de Frontend (HTML, CSS, JavaScript) și 6 zile de Backend (OOP, JAVA, Spring, Spring Boot, SQL).

Ne bucură faptul că studenții participanți se implică activ, sunt dornici de învățare și își doresc să-și dezvolte abilitățile în acest domeniu în continuă expansiune. Cursurile noastre sunt concepute să ofere o experiență interactivă și captivantă, astfel încât studenții să poată învăța prin aplicarea practică a cunoștințelor teoretice.

Adunând oameni cu același scop și aceeași pasiune, rezultatele nu au întârziat să apară. Astfel, ne-a făcut plăcere să obținem feedback foarte bun după cele 3 zile de Frontend, participanții susținând că “Totul a fost bine explicat și implicarea trainer-ului a fost la un nivel înalt”, “Am trecut și prin lucruri pe care nu le știam într-un ritm potrivit de rapid” sau că “Am oferit nota de mai sus [5/5] pentru că mi-a plăcut foarte mult modul de susținere a cursului, și anume că a existat o structură, o planificare, un powerpoint  bine pregătit și că s-au făcut exemple după fiecare explicație.”

Totodată, au existat și persoane  care și-ar fi dorit să aibă loc mai multe sesiuni în care să se rezolve și mai multe exerciții: “cred că ar putea fi mai multe sesiuni , mai ales pentru cei mai puțin experimentați poate fi prea mult material într-un timp prea scurt , însă vorbind pentru propria persoană a fost super .” Acest lucru ne-a demonstrat faptul că există un real interes pentru zona studiată și că acest parteneriat aduce un plus nu doar pentru compania noastră și pentru cei care participă la cursuri, ci și pentru industria IT în general. Suntem convinși că prin colaborarea noastră vom ajuta la dezvoltarea abilităților necesare în această industrie în continuă evoluție și vom contribui la formarea unei generații de specialiști bine pregătiți și dornici să aducă inovație și progres în acest domeniu.

Așteptăm cu nerăbdare să livrăm toate orele de curs și să vedem cum studenții noștri își aplică cunoștințele dobândite în practică.Vom continua să ne străduim să oferim o experiență de calitate tuturor participanților noștri și să ne asigurăm că această colaborare va fi un succes pentru toate părțile implicate.

Dacă și tu ai nevoie de training-uri în compania ta sau dacă vrei să discutăm mai multe despre cum putem colabora pentru a dezvolta abilitățile angajaților tăi în domeniul IT, nu ezita să ne contactezi pe office@4mayo.ro

Distribuie articolul pe: