7 cursuri gratuite create de Cisco

În acest articol o să găsești 7 cursuri gratuite oferite de CISCO și modalitatea prin care te poți înscrie la ele. Te întrebi cine este CISCO?

Despre CISCO si Telecom Academy

Cisco Systems este liderul mondial în IT și a infrastructurii de rețea datorită numeroaselor soluții și servicii destinate companiilor mari și mici din diverse domenii. Datorită acestui lucru, a existat întotdeauna o cerere foarte mare pe piața internațională a muncii pentru experți Cisco instruiți și certificați, lucru ce a dus la apariția Academiilor Cisco în întreaga lume.

Telecom Academy este Cisco Networking Academy din 2007, așadar predăm de 13 ani cele mai populare cursuri din domeniul IT&C: cursurile CCNA. Aceste cursuri sunt recunoscute internațional, programa de studiu și diploma ce se primește în urma promovării unuia din cele 3 module sunt identice peste tot în lume, materialul de studiu se accesează de către cursant prin intermediul platformei de e-learning: www.netacad.com.

Misiunea Telecom Academy, în calitate de Cisco Networking Academy, este să transforme viața cursanților, a mentorilor și a comunităților prin intermediul puterii tehnologiei și inovației sau prin oportunitățile de carieră ce au la baza, bineînțeles, educația. De oriunde. Pentru oricine.

Așadar, hai să vedem care sunt cele 7 cursuri gratuite pe care le poți urma prin intermediul unei Cisco Networking Academy:

Cele 7 cursuri gratuite

1. Get Connected

Cursul acesta se adresează celor care doresc să facă primii pași în lumea digitală, prin prezentarea generală a Internetului și a calculatoarelor. Vei învăța cum se folosește social media, cum poți conecta diverse echipamente între ele sau cum să utilizezi email-ul. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare, iar conținutul cursului este unul interactiv și plin de ilustrații sugestive.

Timp aproximativ de parcurgere: 30 ore

2. Introduction to IoT

Aptitudinile IoT (Internet of Things) reprezintă ultimul trend în materie de tehnologie deoarece pot transforma orice business din orice industrie. Imaginează-ți 26 miliarde de oameni, sisteme sau obiecte conectându-se și împărtășind date în internet. Acesta nu este un scenariu, este chiar viața reală care începe să ne înconjoare.

Timp aproximativ de parcurgere: 20 ore

3. Introduction to Cybersecurity

Acest curs iți oferă cunoștințele necesare pentru a te proteja de atacurile cibernetice la care suntem predispuși zilnic datorită lumii interconectate în care trăim. Astfel, vei putea explora acest domeniu pentru o potențială specializare în cadrul unei cariere din domeniul IT sau doar pentru cunoștințele generale.

La finalizarea cursului, vei obține și un badge Networking Academy, pe care îl poți preciza în CV-ul sau LinkedIn-ul tău.

Timp aproximativ de parcurgere: 15 ore

4. Cybersecurity Essentials

Se adresează cursanților care au parcurs cursul Introduction to Cybersecurity sau au cunoștințe anterioare echivalente și care doresc să își continue studiu cu CCNA sau CyberOps Associate.

În cadrul acestui curs se vor descrie principiile de confidențialitate și integritate, modul în care tehnologiile, produsele și procedurile sunt utilizate pentru a proteja confidențialitatea, modul în care profesioniștii din domeniu folosesc diverse tehnologii și procedura pentru a apăra componentele unei rețele.

La finalizarea cursului, vei obține și un badge Networking Academy:

Timp aproximativ de parcurgere: 30 ore

5. Introduction to Packet Tracer

6. Introduction to Packet Tracer Mobile

Aceste 2 cursuri se adresează celor care doresc sa afle cum funcționează tool-ul Packet Tracer, în varianta desktop/mobile. Acest tool de simulare virtuală ajută la rezolvarea laboratoarelor hands-on și la vizualizarea rețelei folosind scenariu de caz bazate pe exemple zilnice.

La finalizarea cursului, vei obține și un badge Networking Academy:

Timp aproximativ de parcurgere: 10 ore

7. Entrepreneurship

Scopul cursului este de a te ajuta să iți dezvolți abilități pentru crearea unui business de succes sau de a iți dezvolta binecunoscutele “soft skills”. Se spune că obținerea unui interviu are la bază cunoștințele tehnice (“hard skills”), în timp ce “soft skills” sunt cele care te ajută de fapt să îți păstrezi job-ul și să evoluezi. În această direcție mai poți găși si pe platforma 4MAYO o mulțime de articole despre “soft skills”.

Cum te poți înscrie?

Simplu. Trimite-ne un email la adresa office@telacad.ro specificând numele tău și cursul pentru care dorești să optezi. Noi te vom înrola gratuit în clasa solicitată, pe www.netacad.com. Poți gasi mai multe detalii pe https://www.telacad.ro.

Distribuie articolul pe: