Despre 4MAYO

Despre 4MAYO

4MAYO își propune să creeze o comunitate de persoane interesate de tehnologie, formând, astfel, un context potrivit dezvoltării fiecărui membru al acesteia, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Scopul nostru este de a livra conținut online de calitate și evenimente organizate profesionist, cu invitați din domeniul IT, prin care să contribuim la extinderea ariei de abilități tehnice și non-tehnice ale întregii comunități. Așa cum afirmă și motto-ul nostru, Move Against Your Ordinary, ne dorim să ajutăm oamenii să iasă din zona de confort și să își depășească limitele impuse de rutină, focusul nostru fiind pe experiența participantului.

Astfel, te vom ține la curent cu informații care te vor propulsa într-o cariera de succes în zona IT, prin diverse articole și podcast-uri, iar cât de curând vom avea ocazia să ne vedem la evenimente precum workshop-uri, meetups, hackathons, conferințe sau bootcamp-uri, organizate în funcție de nevoile tale.

Background

Suntem 4 tineri, absolvenți ai Facultății de Cibernetică, interesați de tehnologie și de modul în care aceasta se îmbină cu mediul de business. În organizația studențească din care am făcut parte, SiSC, am descoperit pasiunea pentru evenimentele IT&C și am avut oportunitatea să organizăm și să coordonăm astfel de evenimente, prin care am contribuit la dezvoltarea altor persoane cu aceleași interese ca ale noastre. 

Ideea de 4MAYO a pornit din dorința noastră de a continua acest lucru la un nivel profesionist, pentru un public mult mai numeros, ca în cele din urmă să formăm o comunitate de persoane pasionate de tehnologie și să ne implicăm activ în dezvoltarea acesteia.

Distribuie articolul pe: